ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ  693 272 3333 ΚΑΙ 2410 252190     ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ  693 272 3333 ΚΑΙ 2410 252190
Με το πέρασμα του χρόνου η επιχείρηση εμπλουτίστηκε με περισσότερα σχετικά αντικείμενα δραστηριότητας όπως η επισκευή παντός είδους ψυγείων οχημάτων και άλλων εφαρμογών ψύξης, η συντήρηση και επισκευή κλιματισμού οχημάτων, μεταλλικών κατασκευών, το ρεκτιφιέ κεφαλών και άλλων μηχανικών μερών. Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας προστέθηκαν και άλλοι τύποι κολλήσεων, tig, mig, plasma, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σήμερα στη θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας είτε αφορούν ιδιώτες, εμπορικές ή αγροτικές επιχειρήσεις ή βιομηχανίες.
Η τεράστια, άνω των εκατό ετών, εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνική μας υπερεξειδίκευση, μας  δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις εργασίες ανεξαρτήτως μεγέθους ή βαθμού δυσκολίας. Καμία εργασία δεν είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη γιά εμας.
Η έδρα της επιχείρησής μας είναι στη Λόρισα αλλά έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε εργασίες και να καλύψουμε ανάγκες πελατών μας και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Το 1912 ο Κωνσταντίνος Ζαφειρούλης, νεαρός τότε ηλεκτροσυγκολλητής και μηχανουργός, ιδρύει την μοναδική για την εποχή στο είδος του, επιχείρηση με αντικείμενο τις μεταλλικές συγκολλήσεις και άλλες μηχανουργικές εργασίες. Εκατό έτη αργότερα, ο Ευάγγελος Ζαφειρούλης συνεχίζει δυναμικά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό να εξελίσσει και να βελτιώνει την παράδοση αυτή.